Szigszalag

A blog az Androidról szól, azon belül is főként a Samsung Galaxy szériáról. Hírek, érdekességek, tesztek, tippek, első kézből. A cél olyan leírásokkal, ötletekkel, tippekkel gazdagítani a közösséget, amelyek teljesen új életszemléletet adnak az okostelefonok világáról alkotott képhez.

Friss topikok

  • Szigszalag: @Tűzgolyó: Az internetelérés könnyedén letiltható a készüléken, de akár a szolgáltatón keresztül i... (2011.10.07. 23:39) Android

Címkék

3d (1) 7 (1) alliance (1) android (5) eclair (1) első (1) feaure (1) full (1) galaxy (2) gingerbread (1) handset (1) hd (1) készülék (1) mobil (1) nyílt (1) okostelefon (4) open (1) phone (2) rendszer (1) s (2) samsung (2) smart (1) specifikáció (1) specifikációk (1) szabad (1) tablet (1) telefon (2) windows (1) Címkefelhő

Helló világ!

2011.09.20. 08:00 Szigszalag

Üdv mindenkinek!

 

Régóta érlelődik bennem egy blog gondolata, de úgy tűnik most kaptam elég motivációt ahhoz, hogy belekezdjek. Az idei Golden Blogról már lemaradtam, de talán jobb is így. Röviden, hogy miről is lesz szó: Egy Samsung Galaxy S típusú készüléket van szerencsém birtokolni, ami egy Androidos készülék, méghozzá nem is akármilyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bár elég sok magyar oldal létezik már, akik hírekkel/érdekességekkel látják el a hazai Androidos közösséget. Itt, ha minden a terv szerint megy majd, főként a Samsung telefonjaival fogok foglalkozni, de megpróbálok majd minél objektívabb lenni. A környezetemben szerencsére jó néhány (20+) fajta Androidos készüléket birtokló személy van :), ezért, más készülékekhez is könnyedén hozzáférhetek majd, lesz viszonyítási alapom. Jómagam első éves program tervező informatikus hallgató vagyok és bár van közösségi jelenlétem (sic!), többnyire a csendesebb, olvasói oldalon voltam eddig, ezért biztosan szokni kell majd a bloggerkedést. Igyekszem minél többet/jobbat/érdekesebbet posztolni majd. Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. (:

A bejegyzés trackback címe:

https://szalag.blog.hu/api/trackback/id/tr973242178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása